Tranby Skolekorps

Våre dirigenter

Vibeke Kohl
Vibeke Kohl
Britt Haaland
Britt Haaland

Våre tre flotte dirigenter er Tone Fossum, Vibeke Kohl og Britt Haaland.

Tone Fossum

 

Tone er dirigent for aspirant- og juniorkorpset. 

 

 

 

Vibeke Kohl

Vibeke er dirigent for aspirant- og juniorkorpset. Hun kommer fra Asker, og er utdannet trompetist og pedagog fra NTNU i Trondheim. Hun har spilt i mange ulike korps og ensembler opp gjennom, som f.eks Ila Brass Band og Oslo Brass Band. Vibeke har jobbet i ulike kulturskoler og korps i Trøndelag før hun flyttet sørover til Lier i 2010. I dag jobber hun som messingpedagog i kulturskolene i Lier og Asker, og freelancer litt ved siden av. 

 

 

Britt Haaland

 

Britt er dirigent for hovedkorpset. Hun er utdannet hornpedagog og hornist fra Norges Musikk høgskole,  og RNCM i Manchester. De siste årene har hun ønsket å utvikle seg som dirigent, og har derfor tatt digitale dirigentstudier og digitale skolekorpsstudier ved universitetet i Stavanger.

 

 

Hun har jobbet som hornpedagog og hornist  i ca 30 år, og som korpsdirigent i ca 17 år.

I tillegg til å dirigere Hovedkorpset til Tranby, jobber hun som hornpedagog ved Nittedal og Lørenskog kulturskole og arrangerer årlige Horndager for alle hornister i Romerike. Hun har også mye erfaring med blås i skolen, kornettundervisning med hele klasser i skoletiden. 

 

 

Korps er noe hun brenner veldig for, og hun kunne ikke tenkt seg noen annen jobb. Å få følge korpsmusikantene fra aspirant til hovedkorps og se deres musikalske og menneskelige utvikling er helt unikt.