Tranby Skolekorps

Aspirantkorpset starter opp 8. oktober

Vi håper alle dere nye aspiranter er godt i gang med spilletimer hos Kulturskolen og at dere nå gleder dere til å bli kjent med de andre musikantene i Aspirantkorpset til Tranby skolekorps. Dere skal nå være aspiranter sammen frem til sommeren. Da avslutter vi korpsåret med at dere er duskebærere på 17. mai og på Lierdagene i juni. Vi avslutter vi korpsåret med en sommertur der sted ennå ikke er bestemt

Oppstart for aspirantsamspillet er onsdag 8. oktober kl. 17.15 – 18.00. Vi øver på Hennummarka skole i rød fløy. Det er viktig at alle møter litt tidligere (17.00?), slik at vi er spilleklare fra 17.15. Husk å ta med deg instrument og notestativ. Noter som skal spilles får dere av dirigenten.

Det kan etterhvert være lurt å ta med korpsnotene med til spillelærer dersom dere syns de er litt vanskelige.

Dirigent for Aspirantene er Tone Fossum Olsson. Det er viktig for dirigentens planlegging av øvelsen at du gir beskjed dersom det er øvelser du ikke kan delta på. Send en SMS til dirigenten (tlfnr. vil bli på mail) eller en mail til info@tranbyskolekorps.net

Aspiranter skal være med på sin aller første korpskonsert allerede fredag 7. november. Da skal skolekorpset spille Grease i Tranbyhallen. Konserten starter kl. 11.30 og aspirantene deltar på flere av låtene! Alle barneskolene distriktet er invitert! Mere informasjon om dette kommer!

Sett også av søndag 9. november fordi da spilles hovedkonserten i Asker Kulturhus, klokken 18.00. Det blir en lang dag, men det kommer også til å bli veldig morsomt!  Inviter familie, venner og kjente til denne konserten!! Aspirantene er med på flere låter og de vil også få noen statistroller dersom det passer... Regissør Anette kommer på øvelsene i oktober og vil instruere og inspirere!

Vi vil gjerne se aspirantforeldrene av og til, så det er fint om dere stikker innom på øvelsene! Kom gjerne litt tidlig for å hente. Vis barna at dere er interessert - de elsker det! Ta gjerne en tur innom og hør på Junior- og Hovedkorps også. I materialrommet i kjelleren finner dere sannsynligvis flere voksne som vil slå av en prat! Der er det også fulig å få seg en kaffekopp!

All informasjon legges på korpsets nettsider www.tranbyskolekorps.net. Korpset har også egen Facebookside. Lik oss gjerne. Faceboksiden brukes til å legge det ut løpende informasjon på arrangementer osv.

Vi har etablert en foreldrevaktliste for øvelsene til aspirantkorpset høsten 2014. Dette fordi vi vet av erfaring at dirigentene kan trenge noen voksne til å hjelpe seg under øvelsen. Det går på å klargjøre øvingsrommet, hente utstyr eller hjelpe til med å holde ‘ro i rekkene’. Listener sendt alle på mail. Dersom oppsatt dag ikke passer, oppfordrer vi dere til å bytte innbyrdes.

Her er noen punkter for Foreldrevakten:
•Oppmøte kl. 17.00
•Klargjøre rommet (Merk dere hvordan pultene står. Når vi er ferdige må disse tilbake på plass!)
•Sette ut stoler, 22 stk
•Sett opp dirigentstativ (står på materialrommet i kjelleren)
•Hjelpe slagverkerne med å finne fram utstyr
•Bidra til at alle er klare kl 17.15
•Hente inn musikantene etter pausen
•Passe på at det ikke løpes i gangene
•Passe på at alle ’har det bra’
•Hjelpe til å rydde når øvelsen er slutt
•Foreldrevaktene er inne i øvingsrommet under øvelsen!

Vi gleder oss til å se dere på onsdag!