Tranby Skolekorps

Seminar og vennefest 25. januar

Lørdag 25. januar gjennomfører vi et én dags seminar for alle korps på Hennummarka skole.

Lørdag kveld arrangeres en VENNEFEST for alle musikanter på Hennummarka skole. Inviter gjerne med deg en venn på festen! Tema for festen er SOKKER – FRA 1814 til 2014!

For Hoved- og juniorkorps blir det fokus på øving til Region Øst mesterskapet, 16. mars. Det blir i hovedsak gruppeøvelser denne dagen. Oppstart Hovedkorps klokken 11.30. Oppstart Juniorkorps klokken 12.30. Begge korps øver til klokken 17.00

Vi arrangerer også et Aspirantseminar denne dagen. Seminaret vil ledes av Siv Sønstebø fra Lier Kulturskole. Oppstart Aspiranter klokken 13.00. Det blir hentekonsert for Aspiranter klokken 17.00. Alle foreldre er velkomne!

Lørdag kveld, klokken 17.30 arrangeres en VENNEFEST for alle musikanter på Hennummarka skole. Inviter gjerne med deg en venn på festen! Tema for festen er SOKKER – FRA 1814 til 2014! Vær kreative!! Premier til de beste sokkene  (Bønder, almuen, kvinder og borgerskap) Det arrangeres leker og det serveres pizza og brus. Festen avsluttes klokken 20.00

For planlegging trenger vi å vite om noen må melde forfall til seminaret. Vi må også vite om du kommer på vennefesten og hvor mange venner du tar med deg! Vi trengerogså  voksne som kan hjelpe til med festen på kvelden!

Påmelding til vennefesten, samt evt. forfall til seminarene sendes info@tranbyskolekorps.net