Tranby Skolekorps

Har du lyst til å spille i korps?

Onsdag 13. mai spilte vi rekrutteringskonserter på alle skolene vi rekrutterer fra; Hennummarka, Heia, Hallingstad og Nordal. Mange barn hadde lyst til å spille i korps!

Vi ønsker oss mange nye musikanter, så har DU har lyst til å spille i korps, så send en mail til info@tranbyskolekorps.net
 

Tranby skolekorps er et aktivt skolekorps med musikanter fra 8 til 18 år.

Spilling i korps er en fritidsaktivitet man kan ha glede av resten av livet. Det finnes ingen ‘reservebenk’ i korpset, alle har en like viktig rolle for at korpset skal fungere. Hos oss har vi fokus på et sosialt og godt miljø, men har likevel ambisjoner om et høyt musikalsk nivå. Tranby skolekorps har vunnet Buskerudmesterskapet flere år på rad, derfor vil musikanter hos oss bli en del av et av Buskeruds beste skolekorps!

Som aspirant i Tranby skolekorps får man enkeltundervisning i Lier Kulturskole en gang pr. uke. Etter høstferien starter samspillet med de andre aspirantene. Samspillet i Aspirantkorpset er onsdager på Hennummarka skole. Etter ett år som aspirant blir man en del av Juniorkorpset. Her spiller man i to år, før man blir Hovedkorpsmusikant.

Det er lite forventet foreldreaktivitet i korpset. Korpset arrangerer et stort loppemarked hver høst, men her er alle aspirantforeldre fritatt. Dette er korpsets eneste dugnad.

Har dere spørsmål, kontakt oss gjerne på mail info@tranbyskolekorps.net  Vi er på Hennummarka hver onsdag fra kl 17.30, så det er selvfølgelig mulig å stikke innom for en prat!

Det blir informasjonsmøte på Hennummarka skole, onsdag 20. mai klokken 18.00. Dette møtet er for de som fremdeles lurer og for de som allerede vet at de vil starte i korpset! Vet du allerede nå at du vil melde deg inn, send inn innmeldingsskjemaet til info@tranbyskolekorps.net

 

   


Read file
 Innmelding i Tranby skolekorps 2015