Tranby Skolekorps

Vi ønsker oss flere musikanter!

Fredag 25. mai gjester vi alle skolene vi rekrutterer fra. Våre yngste musikanter deltar på disse rekrutteringskonsertene.

Skoleelevene får høre musikantene fortelle hva de gjør i korpset, se på alle instrumentene og høre på små musikkstykker.

Vi håper på mange nye musikanter! Korps er gøy!

I Tranby skolekorps gjør vi mye moro!
Her kan du lære å spille masse forskjellig musikk og du blir flink på et instrument. I korpset lager vi morsomme konserter, som f.eks. Blues Brothers som du så i Tranbyhallen sist høst.

Vi marsjerer selvsagt på 17. mai og det hender vi konkurrerer i musikk - nå har vi blitt Buskerudmestere to år på rad! Hver sommer drar vi på tur, enten til Norge eller til utlandet.

Vi inviterer deg til å komme til oss for å prøve forskjellige instrumenter og se hvordan vi har det. Vi håper du og foreldrene dine vil komme en tur onsdag 6. juni kl. 18.00 på Hennummarka skole - der vi øver!

Velkommen skal du være og vi håper du har lyst til å begynne å spille sammen med oss!


Alle foreldre til barn som har skrevet seg på korpsets rekrutteringsliste, vil i løpet av få dager bli oppringt av oss! Dere kan også kontakte oss på 916 26 595 el. info@tranbyskolekorps.net