Tranby Skolekorps

17. mai 2012

17. mai nærmer seg og vi har et tett og hyggelig arrangement foran oss!

Mail er sendt alle musikantfamilier med informasjon om selve arrangementet, oppmøtetidspunkter og dugnadslister for kakelotteriene.

FLAGG- OG DUSKEBÆRING
Aspirantene går foran korpsene (Hovedkorpset, Juniorkorpset og Hennummusikken) og bærer duskene til fanen og norske flagg (som korpset har). De er delt inn i tre grupper og er fordelt slik på korpsene:

Hovedkorps: Fane: Henrik Trømborg. Dusk: Andrea Myhrvold, Mathias G Wardenær, Sandra Krisak, Oda Emilie B Hagen
Juniorkorps: Fane: Trond Sørsdal. Dusk: Erik J Solbø, Karoline N Pedersen, Mathilde Buttedahl, Sindre Sørsdal
Hennummusikken: Fane: Hennummusikken. Dusk: Julie H Wiger, Mathilde G Hovi, Nora Stabæk, Trym Tollefsen

Aspirantene er ferdige når toget kommer til Tranby kirke og foreldrene overtar da ansvaret for musikantene. De av aspirantene som ønsker det kan gjerne delta videre som duskebærere ved spillingen på skolene.


UNIFORMER
Aspiranter: Grå korpsgenser, hvit skjorte, lue, hvite hansker og noteveske med regnfrakk. Hvite hansker blir utdelt på øvelsen 16.5. Det skal brukes sort bukse med sorte sokker evt. sort skjørt med sort strømpebukse. Skoene skal være sorte og uten andre farger på lisser og såler. Skoene bør være ”inngått”.

Hoved- og Juniorkorpset: Uniform, hvit skjorte, lue, hvite hansker, noteveske med regnfrakk, sorte sokker og sko. Skoene skal være uten andre farger på lisser og såler. De bør også være ”inngått”. Fløytister og klarinettister må i tillegg ha regntrekk til instrumentet i notevesken. Husk å sjekke om regnfrakken passer og er i orden.

Stjerner til luene: Deles ut på øvelsen før 17. mai. Husk å sy den på lua! Gjelder ikke aspirantene da deres luer allerede har påsydd en stjerne.

All informasjon om uniformer finner du på www.tranbyskolekorps.net – Om korpset – Uniformer


KAKELOTTERI 17. Mai
Vi arrangerer vårt tradisjonelle kakelotteri på Hennummarka og Hallingstad skoler. Dette er lettjente penger for korpset og er i tillegg med på å synliggjøre korpset i lokalmiljøet. Hver korpsfamilie må levere 2 kaker. Mer informasjon om dette finner dere i eget skriv.

   


Read file
 17. mai informasjon 2012