Tranby Skolekorps

Har DU lyst til å spille i korps?

Vi rekrutterer fra disse skolene i nærområdet: Hennummarka, Heia, Hallingstad og Nordal. 
 

Vi ønsker oss mange nye musikanter, så har DU har lyst til å spille i korps, så send en mail til: info@tranbyskolekorps.net

Tranby skolekorps er et aktivt skolekorps med musikanter fra 8 til 18 år.

Spilling i korps er en fritidsaktivitet man kan ha glede av resten av livet. Det finnes ingen ‘reservebenk’ i korpset, alle har en like viktig rolle for at korpset skal fungere. Hos oss har vi fokus på et sosialt og godt miljø, men har likevel ambisjoner om et høyt musikalsk nivå. Tranby skolekorps har vunnet Buskerudmesterskapet flere år på rad, derfor vil musikanter hos oss bli en del av et av Buskeruds beste skolekorps!

Som aspirant i Tranby skolekorps får man enkeltundervisning i Lier Kulturskole en gang pr. uke hele skoleåret. Etter høstferien starter samspillet med de andre aspirantene. Samspillet i Aspirantkorpset er onsdager på Hennummarka skole. Etter et år som aspirant blir man en del av Juniorkorpset. Her spiller man i to år, før man blir Hovedkorpsmusikant.

Det er lite forventet foreldreaktivitet i korpset. Korpset arrangerer et stort loppemarked hver høst, men her er alle aspirantforeldre fritatt. Dette er korpsets eneste dugnad.

Har dere spørsmål, kontakt oss gjerne på mail info@tranbyskolekorps.net 
Vi er på Hennummarka hver onsdag fra kl 17.15, så det er selvfølgelig mulig å stikke innom for en prat!