Tranby Skolekorps
 • Artikler    • Ny i korpset    • Om oss    • Vedlikehold    • Fotoalbum    • Arkiv      • Hjem  

 

 

   Ny i korpset
    - Oppgaveliste for musikanter og foreldre/foresatte
    - Hvordan fungerer loppehentingen
    - Oppskrifter
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 887 672

 

 

 
Hvordan fungerer loppehentingen
 

Organisering av innsamling

 

1. Familiene deles inn i lag som får ansvar for innsamling i sin rode.

2. Familien som står med uthevet skrift på hver rode-liste har ansvaret for å koordinere innsamlingen innenfor sin rode som består av flere veier. Dere avtaler snarest innenfor hvert lag en kveld eller to for innsamling, skriver inn dato på årets "flygeblad” som er blitt tilsendt dere pr. mail, kopierer og sørger for at det blir delt ut til boligene i deres rode.

(Erfaring viser at det er gunstig å skrive to påfølgende dager på ”flygebladet”. Da kan man stoppe for kvelden når man ikke orker mer eller når det blir alt for sent på kvelden. Del gjerne ut ”flygebladet” slik at giverne får en helg eller 3-4 dager på deg til å finne fram loppene.)

4. Husk at det er navn og telefonnummer til en av dere på gjeldende rode, og ikke loppemarkedkomiteen som skal fylles inn på flygebladet.

5. Den avtalte kvelden reiser dere rundt for å hente lopper hos dem som har fått ”varsel” i postkassa. Gå fra dør til dør og ring på. Dette virker!! Dere vil samle inn vesentlig flere lopper enn om dere kun overlater til giverne å sette ut eventuelle lopper! Inviter også til Tranbyhallen 18. – 20. september.

6. Loppene transporteres til lagre vi har i Sylling og i Lyngåskrysset. Dersom noen har mulighet for egen alternativ lagring er dette naturligvis også greit.

7. Tilhenger eller varevogn/pickup anbefales. Hvert lag bør derfor minimum sørge for at en tilhenger er tilgjengelig.

 

 Innsamling flygeblad 2013


Utskriftsvennlig versjon

 

 

www.tranbyskolekorps.net