Tranby Skolekorps
 • Artikler    • Ny i korpset    • Om oss    • Vedlikehold    • Fotoalbum    • Arkiv      • Hjem  

 

 

   Artikler

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 931 556

 

 Det er kult å spille i korps!

Til deg som nå har hørt på en tøff Greasekonsert!
Kunne du tenke deg å være med å lage show, spille musikk, marsjere og ha det kjempegøy?

Vi har det helt topp i Tranby Skolekorps! Vi øver hver onsdag på Hennummarka skole fra kl. 17.30-20.00. De yngre musikantene øver samme dag, bare litt kortere! Det er gøy å spille et instrument og vi har det superhyggelig i sammen.

Det er kult å være med i korps og vi har også kule dirigenter! Vi er med på så mye mer enn akkurat bare å spille. Vi er en gjeng med små og store ungdommer som er med på turer og stevner hvor vi treffer mange andre ungdommer også. Vi reiser på tur i Norge og i utlandet og får oppleve masse forskjellig. Men først og fremst så er det helt topp på onsdagsøvelsene.

Det er trygt og godt hos oss da vi har med flere voksne som hjelper til med alt vi gjør. Noen steker vafler (som vi får i pausen siste onsdag i måneden), noen mekker på instrumentene og noen er der bare for å passe på at vi har det bra.

Men, husk å si ifra til mamma og pappa at vi har ikke mye dugnadsarbeid ;-) Vi har ett loppemarked i året som vi trenger hjelp til og for øvrig så er det fritt frem om de har lyst til å gjøre noe mer. Husk også å si at vi kjører nesten alltid buss til de arrangementene vi skal til.
Bli med oss da vel!

Du burde prøve. Det er kult å gå i korps! Send oss gjerne en mail på info@tranbyskolekorps.net

For mer informasjon: Se også Facebook eller her på nettsidene!. Eller bare rett og slett kom på neste øvelse så kan du se hvor gøy vi har det!

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.tranbyskolekorps.net