Tranby Skolekorps

17. mai 2022

Flagget er heist!
Flagget er heist!
Her kommer Tranby skolekorps i godt driv!
Her kommer Tranby skolekorps i godt driv!
Ved Tranby torg
Ved Tranby torg
Ved Tranby kirke
Ved Tranby kirke

For en fantastisk dag! 

Endelig var det mulig å ha en normal 17. mai igjen! Igjen fikk vi oppleve gleden av å feire dette fantastiske landet vårt sammen. Tranby skolekorps skapte 17. mai stemning gjennom hele løypa gjennom Tranby. For de fleste av aspirantene og juniorkorpset var det første gangen de marsjerte i 17. mai-toget, og det gjorde de med glans. Spilte gjorde de også - samtidig som de marsjerte. Det samme gjorde også hovedkorpset, som i år hadde øvd spesielt på å kunne marsjere og spille uten noter. Kjempefint levert av alle musikantene og ikke minst tamburmajor Dorthea som ledet musikantene våre med trygg hånd. 

 

Etter 17.mai toget underholdt hovedkorpset på både Hallingstad, Nordal, Heia og Hennummarka skole. De spilte utrolig bra, og det var tydelig at publikum koste seg med musikken. 

 

Etter mye spilling og marsjering fra 08 til 15 var det til og med energi igjen til å marsjere radvis inn på Hennummarka samt å ta noen ekstra spontan-formasjoner nede i bomberommet før musikantene pakket sammen. En super gjeng med ungdommer som tydelig koser seg sammen, og en flott dag for alle oss som fikk høre på. 

 

Flere bilder og videoer fra dagen kan dere finne på vår facebookside